Открийте отговори, питайте въпроси, споделете мнение, свържете се с други от Българското Обединено Дрон ОБщество

Форуми " Форуми " Всичко за дроновете " Производители " Всичко за Dji " АКТУАЛИЗИРАНЕ НА ФЪРМУЕР НА DJI Mini 3 Pro и ъзможност за връзване на DJI RC PRO контролер

 • АКТУАЛИЗИРАНЕ НА ФЪРМУЕР НА DJI Mini 3 Pro и ъзможност за връзване на DJI RC PRO контролер

  Posted by DronesBG on 24.09.2023 18:51

  DJI пусна нова актуализация на фърмуера за DJI Mini 3 Pro дронове. Тази актуализация беше дългоочаквана и важна, тъй като решава доста належащи проблеми със стабилизацията и липсата на поддръжка за DJI RC PRO контролери.

  Заедно с актуализацията на фърмуера v01.00.0300 за Mini 3, DJI също пусна такава и за фърмуера на RC-N1 (v04.14.0300), DJI RC (v01.01.0300) и DJI RC Pro (v03.01.0900) контролери.

  След като приключите актуализацията на Вашия Mini 3 Про, вече ще бъде съвместим и с дистанционното управление DJI RC Pro. Не забравяйте да актуализирате и контролера и да използвате най-новата версия на приложението DJI Fly, версия v1.6.12, която също е с подобрения и промени предвид проблемите които имаше до скоро.

  Една от промените в актуализацията е разширението на обхвата на ъгъла на наклон на камерата при заснемане на панорамни въздушни снимки. Второто важно нещо е по-добрата стабилизация по време на интелигентния режим на летене Hyperlapse.

  КОПИЕ от оригиналната тема от стария форум:
  Автор: drones.bg » 

  DronesBG отговори преди 9 месеци, 3 седмица 1 потребител · 0 Replies
 • 0 Replies

Съжалявам, отговори намерени не е имало.

Log in to reply.