Открийте отговори, питайте въпроси, споделете мнение, свържете се с други от Българското Обединено Дрон ОБщество

 • Posted by DronesBG on 24.09.2023 19:57

  Здравейте,от скоро съм собстеник на dji fly 2,живея във Варна и не сещам за много подходящи места за летене и снимки в града.Заради близостта с летището възможностите са доста ограничени.Моля ако имате някакви интересни идеи споделете.Все още съм начинаещ и не искам да губя дронът от поглед.Все още не мога да го прежаля😁.

  КОПИЕ от оригиналната тема от стария форум:
  Автор: vute74 » 

   

  Копие на отговорите:

  Мнение от dafaweb » 

  Бих ти препоръчал ОКОЛО Варна има доста места, открити и красиви местности на които да тренираш без опасност за дрона и за хора. Може да опиташ и на плажа, но не бих рискувал, тъй като знаеш, по-студените сезони има силен вятър по брега, все пак ако хванеш хуабво време, няма хора, идеално място, НО ДАЛЕЧ от водата. Близо до пясъка :) Парковете няма как, можеш преди 7 ч., но сега пък вече ще е тъмно по това време и няма много смисъл. Може около блоковете в малките паркове, но пак не трябва да има хора, първо защото е забранено, второ защото е опасно. А да не говорим за скрити елементи като жизи и други разни препятствия.

  Остават ти като варианти плажовете и около Варна ( демек извън пределите на самия град ), открити местности, полянки, полета :)

  Дано съм бил полезен. Поздрави!

  DronesBG отговори преди 9 месеци 1 потребител · 0 Replies
 • 0 Replies

Съжалявам, отговори намерени не е имало.

Log in to reply.