Терен за дрон

Чудите се къде да управлявате своя дрон във България? Споделяйте и обсъждайте чудесни места за управление на вашия дрон и организирайте регионални срещи.

Модератор: Капитани пилоти

vute74
Reactions:
Мнения: 1
Регистриран на: Съб Окт 29, 2022 12:12 pm
Answers: 0

Терен за дрон

Мнение от vute74 »

Здравейте,от скоро съм собстеник на dji fly 2,живея във Варна и не сещам за много подходящи места за летене и снимки в града.Заради близостта с летището възможностите са доста ограничени.Моля ако имате някакви интересни идеи споделете.Все още съм начинаещ и не искам да губя дронът от поглед.Все още не мога да го прежаля😁.

dafaweb
Reactions:
Мнения: 25
Регистриран на: Чет Дек 30, 2021 10:09 pm
Answers: 0

Мнение от dafaweb »

Бих ти препоръчал ОКОЛО Варна има доста места, открити и красиви местности на които да тренираш без опасност за дрона и за хора. Може да опиташ и на плажа, но не бих рискувал, тъй като знаеш, по-студените сезони има силен вятър по брега, все пак ако хванеш хуабво време, няма хора, идеално място, НО ДАЛЕЧ от водата. Близо до пясъка :) Парковете няма как, можеш преди 7 ч., но сега пък вече ще е тъмно по това време и няма много смисъл. Може около блоковете в малките паркове, но пак не трябва да има хора, първо защото е забранено, второ защото е опасно. А да не говорим за скрити елементи като жизи и други разни препятствия.

Остават ти като варианти плажовете и около Варна ( демек извън пределите на самия град ), открити местности, полянки, полета :)

Дано съм бил полезен. Поздрави!
Публикувай отговор

Обратно към “Къде да управлявате своя дрон във България”