Dji mavic pro platinum
Модератор: Капитани пилоти
Dji mavic pro platinum
Здравейте! Нов съм във форума и като цяло с управлението на дронове. Въпросът ми е дали " dji mavic pro platinum" може да бъде съвместим със " Samsung j4+" ? И дали ще мога да го управлявам с " dji go 4" приложението? Благодаря ви!
-
- Reactions:
Здравейте,
Да приложението което се използва за управлението на този дрон е DJI GO 4 , като има и други приложения като Litchi.
Относно работата с Samsung J4+ може би ще върви ноима вариант да насича картината. Мисля че приложението Litchi би вървяло по-добре на този телефон.
Да приложението което се използва за управлението на този дрон е DJI GO 4 , като има и други приложения като Litchi.
Относно работата с Samsung J4+ може би ще върви ноима вариант да насича картината. Мисля че приложението Litchi би вървяло по-добре на този телефон.
Те май, като цяло Самсунгите са малко проблемни с DJI апликациите
Темата е преместена в правилния раздел. Моля обръщайте внимание къде публикувате. За повечето модели си има раздел. 

Нов съм тук и нещо не мога да се ориентирам в ситуацията. Имам DJi mavic Pro и нещо не мога да го направя да лети над 500м височина. Някой има ли идея какво трябва да направя?
Благодаря.
Благодаря.
По принцип по закон нямаш право да летиш над 120 метра. 500 метра е софтуерно ограничение наложено от DJI и така по нормалния начин няма как да гпо накараш да лети повече. За да летиш над 500 метра, тоест да махнеш софтуерното ограничение иска хакове, които прецакват DJI Care и гаранция, ако имаш такава. При евентуално летене над забранена зона особено летища и военни зони си директно подсъдим, както и при евентуален сблъсък или друг фаталити.
Иначе варианта ти е само този:
https://drone-hacks.com/nfz-altitude-limit-removal
или алтернативен хак, поне за други не знам