Mалък катамаран с GPS

Споделете подробни инструкции за дронове DIY / Направи си сам. Нека и другите да опитаи да си направят летателен апарат или друго сами.

Модератор: Капитани пилоти

Kapitan Kuk
Reactions:
Answers: 0

Mалък катамаран с GPS

Мнение от Kapitan Kuk »

Възможно ли е да се направи катамаран или лодка с GPS управление.Да бъде около 3-4 метра,с двигател.Да може да се зададат координати където да отиде и да се върне.Ако някой може да го направи,да се обади да се договорим.

Kapitan Kuk
Reactions:

Мнение от Kapitan Kuk »

Искам да бъде с двигател от Jet Sky.Да има GPS comander controler.
Kapitan Kuk
Reactions:

Мнение от Kapitan Kuk »

Има ли някой,който може да изобрети на такава лодка или да ме насочи към някой който може.
dafaweb
Reactions:

Мнение от dafaweb »

Има кой, но не знам кой ще се хване. Тези дето могат си имат друго насочен бизнес. Ще опитам да говоря с някой ама дай повече детайли, колко ще е голямо това чудо че с такъв двигател искаш да е ?
Kapitan Kuk
Reactions:

Мнение от Kapitan Kuk »

Да бъде около 4-5 метра,за да влиза в бус.Както писах да бъде с GPS управление.Да се задават координати,където да отиде и да може да запаметява тези места.Ако не става по-този начин,да може да се управлява дистанционно,но на по-дълго разстояние(5- 20км.) Ако може да бъде с двигател на Jet или електрически двигател по-мощен.Може да бъде лодка или малък катамаран.
dafaweb
Reactions:

Мнение от dafaweb »

Ясно :) репратил съм те към който трябва :) Ако има отговор или отй ще ти пише тук директно или аз ще ти върна плюс контакти на ЛС. П.П. Това с 20-те километра е голяма дистанция.
Kapitan Kuk
Reactions:

Мнение от Kapitan Kuk »

dafaweb написа: Нед Мар 12, 2023 1:12 am Ясно :) репратил съм те към който трябва :) Ако има отговор или отй ще ти пише тук директно или аз ще ти върна плюс контакти на ЛС. П.П. Това с 20-те километра е голяма дистанция.
О.К. ще чакам отговор.
Публикувай отговор

Обратно към “DIY - Направи си сам”