Mалък катамаран с GPS
Модератор: Капитани пилоти
-
- Reactions:
Mалък катамаран с GPS
Възможно ли е да се направи катамаран или лодка с GPS управление.Да бъде около 3-4 метра,с двигател.Да може да се зададат координати където да отиде и да се върне.Ако някой може да го направи,да се обади да се договорим.
-
- Reactions:
Искам да бъде с двигател от Jet Sky.Да има GPS comander controler.
-
- Reactions:
Има ли някой,който може да изобрети на такава лодка или да ме насочи към някой който може.
Има кой, но не знам кой ще се хване. Тези дето могат си имат друго насочен бизнес. Ще опитам да говоря с някой ама дай повече детайли, колко ще е голямо това чудо че с такъв двигател искаш да е ?
-
- Reactions:
Да бъде около 4-5 метра,за да влиза в бус.Както писах да бъде с GPS управление.Да се задават координати,където да отиде и да може да запаметява тези места.Ако не става по-този начин,да може да се управлява дистанционно,но на по-дълго разстояние(5- 20км.) Ако може да бъде с двигател на Jet или електрически двигател по-мощен.Може да бъде лодка или малък катамаран.
Ясно
репратил съм те към който трябва
Ако има отговор или отй ще ти пише тук директно или аз ще ти върна плюс контакти на ЛС. П.П. Това с 20-те километра е голяма дистанция.

-
- Reactions: